Sicílsky pistáciový Cheescake
Korpus pripravíš zmiešaním rozmixovaných keksov 200g (napríklad Butter Biscuits - maslové sušienky) so zmäknutým maslom 70g, dáš na dno tortovej formy a uložíš na 30 min do mrazničky.
Medzitým pripravíš krém zmiešaním mascarpone 500g a práškovým cukrom 25g. Samostatne vyšľaháš sladkú smotanu, len 10g s práškovým cukrom 25g. Samostatne zohreješ mlieko 60 ml a rozpustíš v ňom želatínové pásiky 8g. Pripravené Mascarpone zmiešaš s pistáciovou pastou - PASTA PURA 100g, pridáš pripravené mlieko so želatínou, pripravenú šľahačku a nakoniec čerstvý syr philadelphia - originál 3 ks. Vzniknutý krém rozotrieš na korpus a dáš do chladničky aspoň na 5 hodín.
Hotový cheesecake posypeš drobenými pistáciami. Poznámka: Ak chceš sladší krém, pridáš viacej cukru. Ak chceš, aby bol krém zelený, potrebuješ zelené farbivo (napríklad chlorofyl) pastu s chlorofylom - napíš nám, máme na sklade.

